Съдът в Пловдив гледа искането на Районна прокуратура за вземане

...
Съдът в Пловдив гледа искането на Районна прокуратура за вземане
Коментари Харесай

Сапунка пред погледа на Мегз в Пловдив!

Съдът в Пловдив гледа настояването на Районна прокуратура за взимане на мярка " задържане под стража “ по отношение на Румен Рончев пред погледа на Мегз, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Спрямо него са повдигнати обвинявания за отнемане и за кражба - закононарушения по член 206 ал.3 вр. ал.1 вр. член 20ал.2 вр. ал.1 от Наказателен кодекс и по член 194 ал.1 от Наказателен кодекс.

В залата стана ясно, че в случай че бъде пуснат с по-лека мярка, би се занимавал с бизнеса си, който все още загивал, тъй като Рончев е в ареста. Не е осъждан, непринудено е възстановил цялата сума, съобщи бранителят му адв. Бонев. За това нещо има и декларация от компания " Софавто ". Надвъзстановява сумата, която се дължи към ощетеното юридическо лице. Ако е с по-лека мярка, това няма да повлияе на следствието, сподели Бонев. Рончев е дал пояснение, че откакто вредите са възобновени, би изискал преустановяване на делото. Тоест би изискал съглашение с прокуратурата.

Самият Рончев съобщи пред съда, че желае да излезе и да си гледа бизнеса. Ще спомага на съда по делото. Прокуратурата настоя за потвърждаване на мярката му - задържане под стража.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР