Съдът в Одрин пусна съучастника муБратята не били разбрали, че

...
Съдът в Одрин пусна съучастника муБратята не били разбрали, че
Коментари Харесай

Оставиха в ареста стрелеца, убил граничния полицай

Съдът в Одрин пусна съучастника му
Братята не били разбрали, че са простреляли човек

Дерменджиев плака в Народното събрание

Съдът в Одрин остави за непрекъснато в ареста 28-годишният Енгин Ергуван, упрекнат в убийството на българския граничен служител на реда Петър Бъчваров. На независимост излезе брат му Мустафа, който беше арестуван като помощник. Пред магистратите двамата обявиха, че са стреляли против фаровете на автомобила и не са разбрали, че са умъртвили българския чиновник на Министерство на вътрешните работи. Те отхвърлиха да са причаквали край оградата на границата мигранти, които да ограбят.

Според думите им преди 4 дни били излезли на лов. Със себе си носели 1 пушка със сачми за глигани. Двамата са били видяни от българските гранични служители на реда, които са присъединили фаровете на автомобила си, а по-късно са помолили братята да се отдалечат от граничната ограда. Полицаят Петър Бъчваров им светнал с фенерче и ги предизвестил да изоставен региона, стана ясно по време на делото. Тогава Енгин разкрил огън с пушката по нашите униформени и незабавно по-късно избягали.

Днес в Народното събрание по случая беше изслушан вътрешният министър Иван Демерджиев. Той се разплака от трибуната поради починалия граничен служител на реда край Елхово и сподели, че се е срещнал с родителите му. Депутатът от ГЕРБ Маноил Манев обаче му подсети, че от партията упорстват за оставката му след нещастието.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР