Съдът в Мейдстоун, графство Кент, осъди българки гражданин за това,

...
Съдът в Мейдстоун, графство Кент, осъди българки гражданин за това,
Коментари Харесай

БЪЛГАРИН ЩЕ ЛЕЖИ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНСКИ ЗАТВОР! Опитал да вкара хероин

Съдът в Мейдстоун, графство Кент, осъди българки жител за това, че се е опитал да вкара хероин за 11 милиона лири в страната.

Българинът е наказан на 14 години затвор, осведоми Нова телевизия.

Дрогата била с високо качество. Тя е била открита при инспекция на български камион, пътуващ във ферибот, на източните докове на пристанище Дувър. Фериботът пътувал от Франция за Англия.

По документи в камионът се превозвали дървени въглища. Пратката била адресирана към компания в град Сохам, графство Кеймбриджшър.

В камионът имало 2 000 кутии на палети. При инспекцията обаче се открива, че в част от кутиите били поместени 114 кг хероин с непорочност 47 на 100. Цената на дрогата на едро възлизала на към 3 милиона лири. На дребно цената на хероина била към 11 милиона лири.

Според съдията по делото опитът за вкарването на дрогата е било "интелигентна режисура ", която целяла да се придаде честност на фиктивната компания на българина. Съдията също "похвалил " българина с думите, че е "забележителен действен състезател ", който е бил стимулиран от приемането на "значителен финансов триумф ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР