Съдът в Кюстендил остави за постоянно в ареста 19-годишния Алекс

...
Съдът в Кюстендил остави за постоянно в ареста 19-годишния Алекс
Коментари Харесай

Убиецът Алекс влезе в съда окован във вериги: Оставиха го за постоянно в ареста

Съдът в Кюстендил остави за непрекъснато в ареста 19-годишния Алекс Анков, който е упрекнат за убийството на 35-годишния Валери Дъбов в центъра на Кюстендил в неделя на разсъмване. Магистратите решиха, че е налице заплаха Анков да се укрие и по тази причина той ще остане под защита, оповестява Нова.

В правосъдна зала Алекс Анков влезе затулен с качулка и окован във вериги. Негови близки не пристигнаха. Пред съдията Анков сподели единствено че съжалява за случилото се и че " не е знаел, че по този начин ще стане “. Според обвиняването младежът съзнателно е умъртвил Валери Дъбов, а по-късно в всеобщото меле се е опитал да убие още двама мъже.

" Всички открити от закона предпоставки за взимане на това решение за най-тежка мярка са налице. В случая друго не може да бъде направено. Всички доказателства, съгласно мен, които са събрани, сочат за съществуване на основателно съмнение, за това, че обвиненият е направил закононарушението, в което е упрекнат, а то е извънредно тежко ", сподели наблюдаващият прокурор Ангел Байрактарски.

12 души бяха задържани след кървавото меле в центъра на Кюстендил, като във вторник бяха освободени всички, без обвинявания за убийството Алекс Анков. След случая той се съобщи непринудено, като доведен от майка му в районното ръководство.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР