Съдът в Красногорск, в покрайнините на Москва, не уважи жалбата

...
Съдът в Красногорск, в покрайнините на Москва, не уважи жалбата
Коментари Харесай

Руски съд не уважи жалбата за пожалване на баскетболистката Бритни Грайнър

Съдът в Красногорск, в покрайнините на Москва, не почете жалбата на американската баскетболистка Бритни Грайнър против 9-годишната ѝ присъда за владеене и трафик на опиати. На съвещание, траяло малко повече от половин час, съдът отхвърли настояването на юристите на спортистката присъдата ѝ да бъде анулирана или най-малко съкратена.

Според отбраната наложеното наказване от девет години отнемане от независимост е несъразмерно тежко за владеене на вейп устройство с масло от канабис в него.

32-годишната Грайнър бе арестувана на 17 февруари на летището в Москва, откакто в багажа и бяха открити неразрешените вещества. През август съдът, след шестмесечно задържане, ѝ наложи ефикасна присъда отнемане от независимост. Тази присъда бе доказана след днешното чуване, на което Грайнър се включи посредством интернет връзка.

Адвокатите на Грайнър, двукратна олимпийска шампионка с отбора на Съединени американски щати, споделиха, че не губят вяра, че клиентката им може да бъде върната в Съединени американски щати посредством замяна на пандизчии. Властите във Вашингтон дадоха обещание да продължат да работят с съветската страна за освобождението на " непозволено арестуваната " Грайнър, уточни представителят на Белия дом Джейк Съливан.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР