Съдът в Германия е посъветвал родителите на Катерина да спрат

...
Съдът в Германия е посъветвал родителите на Катерина да спрат
Коментари Харесай

Съветват родителите на отнетото бебе да не говорят пред медиите

Съдът в Германия е посъветвал родителите на Катерина да спрат с медийните изяви. Това разгласи във фейсбук един от роднините на майката Мирена - Милен Христов. Вуйчото открехна врата за случилото се на вчерашното съвещание, на което бе решено, че 7-месечното бебе ще остане под наблюдаване на обществените още за три седмини.

Мирена и щерка й ще могат да бъдат дружно в специфичен обществен дом. Бащата Георги също ще има право да ги посещава.

"Немците си държат на тяхното. За тях миродавна ще бъде здравната експертиза, предоставена от техните лекари ", разяснява Милен Христов.

Отнетото в Германия бебе остава в обществен дом

Ужасът за българското семейство стартира, когато родителите и Катерина претърпяват тежка злополука в Унгария. Сериозно потърпевшо е бебето, което е незабавно признато в болница. След интервенция и няколко изследния, докторите откриват, че с изключение на кръвоизлив от злополуката, бебето има и остаряла хематом. Лекарите, а след това и обществените служби, се усъмняват, че с бебето е злоупотребявано преди. Майката и бащата изрично отхвърлят.

След като новината за отнемането на детето излезе първо по Българска национална телевизия, Мирена и мъжът й описа за случая и в други малките екрани. Екипът на Novini.bg също се свърза с майката, само че не получи отговори на въпросите. След като беше оповестено решението на съда през вчерашния ден родителите на дребната Катерина не са коментирали тематиката. Преди това Мирена благодари за поддръжката на хората. В България родителите на Катерина не престават да събират съпричастност. Въпреки рекомендацията казусът да не се разнася по медиите, има искащи за нов митинг пред Германското посолство, излиза наяве от мненията в групата "Да спасим Катерина ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР