Съдът се мотивира, че с пускането му от ареста се

...
Съдът се мотивира, че с пускането му от ареста се
Коментари Харесай

Пуснаха Ценко Чоков От Ареста!

Съдът се стимулира, че с стартирането му от ареста се реализира рационален баланс сред персоналния и публичния интерес.

" Тази мярка ще даде опция на подсъдимия Чоков да организира съответно лекуване за стабилизиране на здравето му, с оглед пълноценно персонално присъединяване във въззивното произвеждане и по едно и също време с това, определеното ѝ местоизтърпяване (гр. София, а не в инкриминирания регион на с. Галиче), ще препятства риска от осъществяване на закононарушение, какъвто към момента съществува и се свързва с опцията за въздействие и практикуване на насила върху очевидците ", одобриха магистратите.

Ценко Чоков е обвиняем за похищение, побой, палеж на автомобил, лихварство и управление на незаконна група. През май Спецсъдът го осъди на 4 години и половина затвор, като го призна за отговорен по първите три обвинявания. На 4 година беше наказан пък синът му Мартин, който е обвиняем дружно с него. Още тогава съвещанието се организира в пандиза поради здравословното положение на бащата.

" В пандиза. Г-н Чоков на легло напред с краката. Този знак не ми хареса, само че подобен е моментът. Той е от много време в затворническата болница, само че е мъчно преносим от края на предходната година, да не кажем имобилен ", разяснява юрист Иво Найденов.

" Ако беше се лекувал щеше да е прав. 4 месеца и половина той не желае да се лекува. лекарите споделят че може да взе участие в съвещание. Аз тъй като не съм доктор разгадавам на тяхното мнение ", отвърна прокурор Росен Радев.

Присъдата не е дефинитивна.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР