Съдът реши обвиняемият за убийството на съпругата си в Перник

...
Съдът реши обвиняемият за убийството на съпругата си в Перник
Коментари Харесай

Преди 4 месеца Анита поискала развод от Миньорецо

Съдът реши обвиненият за убийството на брачната половинка си в Перник да остане в ареста поради действителна заплаха да се укрие. Съсед на Димитър Димитров декларирал, че е чувал в продължение на повече от 2 часа мощни шумове от жилището в нощта на ликвидиране.

Димитров е бил използвал алкохол в петък вечерта, разказали работещи в близкото заведение. Разследващите са разкрили черен чувал с облеклата на жертвата.

Камери наоколо до блока улавят момента, в който Димитров ги е изхвърлил, оповестява Нова телевизия. Ръцете на Димитров били засегнати, по тялото на Анита са открити следи от побой. Съдът счете, че Димитров е причинител на убийството. 

43-годишната Анита Димитрова, която в събота бе убита от брачна половинка си Димитър в Перник, е подала молба за бракоразвод при започване на тази година, само че незабавно по-късно я отдръпнала. Това изясни представителят на Окръжна прокуратура Перник Албена Стоилова, представена от " Телеграф ".

Тялото на дамата бе намерено в фамилното жилище на ул. „ Юрий Гагарин “ в кв. „ Изток “ в миньорския град в събота рано сутринта. Димитър се прибрал в ранните часове след запой в локална механа.

Последвал скандал, при който жертвата била грубо пребита.

„ Няма данни причинителят да е употребявал нож “, безапелационна бе Стоилова. По думите й след закононарушението Димитър е отишъл до близкия резервоар за отпадък, където изхвърлил облеклата, с които бил облечен.

Те са открити и конфискувани.

Мъжът се води пенсионер по болест, само че заработвал и като охранител. Анита пък работела в завод за силиконови произведения.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР