„Съдът реши, че Бойко Методиев Борисов е клеветник, че той

...
„Съдът реши, че Бойко Методиев Борисов е клеветник, че той
Коментари Харесай

Елена Йончева: Съдът реши - Борисов е лъжец!

„ Съдът реши, че Бойко Методиев Борисов е клюкар, че той е лъжец” – по този начин депутатът от Българска социалистическа партия и публицист Елена Йончева разяснява в утринния блок на bTV правосъдното решение на първа инстанция, с което осъди премиера за клюка.

Тя цитира една от репликите на Борисов, казана пред публицисти на 13 март м.г.: „ Представете си, че сте публицист и страната ви заплаща по няколко милиона за изявленията в чужбина през една от партийните централи. Даже нашето държавно управление беше насила да заплати. Та това „ ново лице “, в случай че си разреши още веднъж да каже, че крадем, ще наруша закона и ще кажа по какъв начин бяхме принудени милиони да платим за нея – с мъж министър председател тогава”.

„ Държавата не е плащала никакви милиони, става дума за една операция, една неистина. По този метод в България се прави политика – с неистини, с манипулации”, безапелационна бе Йончева.

По думите ѝ офанзивата на Борисов пристигнала след нейно телевизионно присъединяване, в което декларирала, че ГЕРБ крадат от програмата за саниране и от оградата на границата. Йончева акцентира, че е потвърдила думите си с съответни обстоятелства.

„ Неговият юрист сподели, че той не е казвал тези реплики (за милионите), че в случай че ги е споделил, то аз съм се припознала”, уточни Йончева. Тя напомни, че в Германия за клюка наказването е до 2 години отнемане от независимост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР