Съдът пусна от ареста по скандален начин в един и

...
Съдът пусна от ареста по скандален начин в един и
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Скандално: Със пусна от ареста двама от най-опасните бандити в страната в един и същи ден с милозлив мотив!

Съдът пусна от ареста по абсурден метод в един и същи ден едни от най-опасните бандити в България, научи БЛИЦ.

Както медията ни писа към този момент на осми март Апелативния съд наложи мярка за неотклонение " домакински арест " на боса на трафикантите на хашиш у нас и апетитен за гарант на разстрела на таксиметровия водач Борислав Петров Бобъра - Атанас Спасов. Мотивите на способените органи бяха, че в ареста той можело да се разболее.

БЛИЦ разбра, че на същата дата магистратите са пуснали на независимост емблематичната фигура от ъндърграунда Стоян Дългия, който още веднъж е осъден с " домакински арест " и още веднъж заради болест.

Дългия и приятелите му Николай Илиев Понти и Краси Мраморския бяха арестувани от полицията на 11 декември за въоръжен грабеж в столичния квартал " Люлин ".

Тогава тримата апаши нахлули в супермаркет, въоръжени с железни пръти и са заплашили чиновниците. Избили са касата на магазина по позната скица и са я изхвърлили през прозореца и са си плюли на петите.

Задигнатата сума бе за към 10 000 лева След отлични и бързи дейности от страна на столичните служители на реда, двама от тях - Дългия и Понти, бяха задържани. Мраморския обаче оказа гневна опозиция, рани служител на реда и избяга. Малко повече от месец след екшъна Мраморския взе изнендващото решение да се съобщи на органите на реда.

В полицейските среди са шокирани от решението на магистратите да пуснат от ареста двамата бабаити. " Напускаха всички нарушители поради болест. А като правеха грабежи и убийства не бяха заболели ", вайкат се пред БЛИЦ полицейски чиновници.

Явор БЕЛЧЕВ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР