Съдът призна за виновен М. Димов за извършени от него

...
Съдът призна за виновен М. Димов за извършени от него
Коментари Харесай

20 г. затвор за убиеца на зърнопроизводител

Съдът призна за отговорен М. Димов за осъществени от него обир и ликвидиране и го осъди на 20 години затвор. Това оповестиха от прокуратурата.

Тялото на локалния зърнопроизводител К. Кунчев от село Добролево, Врачанско, било намерено в локва кръв в дома му от негови родственици. Жестокото ликвидиране станало в нощта на 21 декември 2015 година

В хода на следствието по съмнение в осъществяване на закононарушението е бил арестуван престъпно проявения и осъждан М. Димов (на 36 години). Жената, с която живеел на фамилни начала, по време на първичните разпити пред арбитър, споделила, че в нощта на убийството той й признал, че е „ направил пакост, умъртвил човек “.

Дрехите, с които бил облечен по време на убийството, подсъдимият поставил в чувал и изхвърлил на сметище наоколо до дома му. Пушката увил в плат, облепил с лепенки и скрил в комина на къщата,а револвера заровил в двора. След като преброил парите, дал 10 лв. на жена си, с цел да купи „ нещо сладко “ за децата, а останалите скрил под плоча на открито.

Извършената съдебно-медицинската експертиза е открила, че гибелта на потърпевшия се дължи на остра сърдечно-съдова непълнота, в резултат на нанесени близо 30 прободно-порезни рани по тялото му.

По време на грабежа Димов, посредством потребление на мощ, лишил от К. Кунчев парична сума от 470 лева, револвер марка „ Валтер “, ловна пушка „ Берета “, патрони и ножове.

Наказанието от двадесет години „ Лишаване от независимост “, наложено от Врачанския областен съд на подсъдимия М. Димов, може да бъде обжалвано през горестоящата инстанция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР