Съдът постави под домашен арест бившият футболист Денислав Станоев, който

...
Съдът постави под домашен арест бившият футболист Денислав Станоев, който
Коментари Харесай

Домашен арест за бияча, проявил агресия към журналист на конференцията на ГЕРБ

Съдът сложи под домакински арест някогашният футболист Денислав Станоев, който на конференцията на ГЕРБ прояви експанзия по отношение на публицисти и протестиращи.

Съдебният състав стимулира решението си на база събраните доказателства и регистрира действителна заплаха обвиненият да извърши повторна закононарушение - поради обстановката на всеобщи митинги в страната.
Освободиха от ареста единия от арестуваните за нападенията на конференцията на ГЕРБ Другият задържан - някогашният футболист Денислав Станоев, е с обвиняване за безчинство
20-годишният юноша е упрекнат в безчинство по време на партийната колекция на партия ГЕРБ предходната седмица.
Мъже с маски нападнаха публицист по време на конференцията на ГЕРБ Агресията към Полина Паунова от „ Свободна Европа “ е запечатана на видео
Той беше сниман да демонстрира експанзия, избутвайки телефона на журналиста Полина Паунова. На фрагментите от събитието се вижда и по какъв начин младежът бие протестиращи.

Пред правосъдния състав той се извини и се разкая.

“Искам да се извиня на пострадалите за това, което направих. Разкайвам се и го направих от голяма нелепост ", сподели още Денислав.
Двамата биячи от конференцията на ГЕРБ са в ареста И двамата са някогашни спортисти - единият е кикбоксьор, другият - герой
От своя страна прокуратурата изиска използване на най-тежка мярка задържане под стража. Защитата от своя страна изясни, че в държанието на обвинения няма хулигански претекстове, а дейностите му са предизвикани от нежеланието на младежа и групата, с която е бил, да бъдат заснемани от публицисти.

Има тридневен период за обжалване.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР