Съдът отне 4-годишния син на фолкпевицата Емануела и предостави упражняването

...
Съдът отне 4-годишния син на фолкпевицата Емануела и предостави упражняването
Коментари Харесай

Съдът взе детето на Емануела

Съдът лиши 4-годишния наследник на фолкпевицата Емануела и даде упражняването на родителските права върху дребния Мити на неговия татко Димитър Динев, правоприемник на туристическия необут от Свети влас Динко Динев.

Рядко срещаното в България решение на съд да даде родителските права на бащата, а не на майката, е постановено от арбитър Елена Динева на 25 юни, написа Телеграф. И магистратът няма родствена връзка с милионерската фамилия на братя Диневи.

Според постановеното от магистрат Елена Динева решение, фолкпевицата Емануела е наказана да заплаща по 200 лв. месечна прехрана на Димитър Динев. Майката има право да вижда сина си Мити за по-дълго време 2 пъти месечно – всеки първи и четвърти петък на месеца, като е задължена да връща детето на татко му не по-късно от 17 часа в неделя.

Емануела има право да прекара 1 месец през лятото с детето си, като ваканцията не би трябвало да съответствува с платения годишен отпуск на бащата Димитър Динев.

Часове след оповестяването на решението на съда, Емануела разгласява на формалния си профил във Facebook позицията си по проблема, като загатна за родствена връзка сред арбитър Елена Динева и знатната милионерска фамилия Диневи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР