Съдът отне 4-годишния син на фолкпевицата Емануела и предостави упражняването

...
Съдът отне 4-годишния син на фолкпевицата Емануела и предостави упражняването
Коментари Харесай

ЕМАНУЕЛА Е СЪСИПАНА! Съдът отне детето й!

Съдът лиши 4-годишния наследник на фолкпевицата Емануела и даде упражняването на родителските права върху дребния Мити на неговия татко Димитър Динев, правоприемник на туристическия необут от "Свети влас " Динко Динев.

Рядко срещаното в България решение на съд да даде родителските права на бащата, а не на майката, е постановено от арбитър Елена Динева на 25 юни, написа "Телеграф ". И магистратът няма родствена връзка с милионерската фамилия на братя Диневи.

Според постановеното от магистрат Елена Динева решение, фолкпевицата Емануела е наказана да заплаща по 200 лв. месечна прехрана на Димитър Динев. Майката има право да вижда сина си Мити за по-дълго време 2 пъти месечно – всеки първи и четвърти петък на месеца, като е задължена да връща детето на татко му не по-късно от 17 часа в неделя.

Емануела има право да прекара 1 месец през лятото с детето си, като ваканцията не би трябвало да съответствува с платения годишен отпуск на бащата Димитър Динев.

Часове след оповестяването на решението на съда, Емануела разгласява на формалния си профил във Facebook позицията си по проблема, като загатна за родствена връзка сред арбитър Елена Динева и знатната милионерска фамилия Диневи.

"Принципно не бих дала коментар, само че когато става дума за децата ми няма по какъв начин да замълча. Започваме от там, че съдийката се споделя Елена ДИНЕВА! След това, че нищо от моите доказателства и очевидци по делото не са взети под внимание. Защо ли? Бившата му другарка Ванеса Георгиева (която е извънреден човек и поради която постигнахме съглашение преди известно време), свидетелства, че той не се е виждал със сина си през времето, когато са били дружно!

Мотивите за това решение обаче са, че аз съм отчуждавала сина си от татко му и тъй като доста съм работила. Какво да кажем за докторите и хирурзите, които дават нощни смени, както и всички дами, които работят нощно време или на смени и имат деца? Нима те не се грижат за децата си? Според Елена ДИНЕВА, нямаме това право!!!

Женската завист от време на време взема превес пред правораздаването, без значение дали има извънредно доста процесуални нарушавания! Но популярност Богу, има и естествени Съдии, които употребяват статуквото си правомерно и непреднамерено, а заслужено! Има още доста неща, които мога да кажа, само че дано не бързам с всичко на този стадий!

Димитър не е взел сина ни, нито му заплащам прехрана. Преди да стане това, (ако въобще е допустимо да стане) ще би трябвало да се минат много инстанции! А греховете в душите на хората обаче, няма от кое място да минат, с цел да бъдат пречистени! В упоритостта си да лишават децата от майките им (в случая безпредметно) е грозно и аморално. За какъв морал да приказваме, когато ИМЕТО и постъпките приказват сами!!! "

Припомняме, че фолк дивата се изпокара грозно с наследника на туристическия необут Динко Динев, а в това време той съумя да вземе за развъждане детето им.

Делото за правата върху сина на Емануела и наследникът на Динко Динев се точи от месеци в Софийския областен съд, откакто изпълнителката се раздели с плевел скандал с милионерския правоприемник.

Още при разлъката Емануела охули с груби думи цялата милионерска фамилия Диневи и от този момент тя не е допускана да припари до тузарските хотели на фамилията на "Свети Влас ".

След краха на връзката си с Димитър Динев, хубавицата подхвана нова любовна връзка – с нотариуса Мартин Николов – Елвиса.

Фолкпевицата, която има и различен, по-голям наследник от предходна връзка, е обжалвала решението на Софийския областен съд да й бъде лишен сина на по-горна инстанция в Софийски градски съд. Братът на дребния Мити пък - 19-годишният Христо, предишното лято бе зрелостник.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР