Съдът отказа да бъда разпитан и да изложа своите аргументи

...
Съдът отказа да бъда разпитан и да изложа своите аргументи
Коментари Харесай

Цветан Василев: Скоро ще има много лоши новини за властта и Пеевски

Съдът отхвърли да бъда разпитан и да изложа своите причини и мнение по обвиняванията, които са ми повдигнати от прокуратурата по делото „ КТБ “. Считам, че това е нелегално, защото в Наказателно-процесуален кодекс е разказана такава процедура и опция, съобщи от Белград банкера Цветан Василев в предаването на Сашо Диков по Евроком.
Забележете: съдийката се отдръпва да умува дали да позволи разпита ми с конферентна връзка, и мисли повече от един час. Дали не е чакала някой да вдигне телефона, с цел да съгласува решението си? Това обаче не ме учудва, защото е явно кой ръководи страната – проведена незаконна група, в която влизат Пеевски, Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев.

Адвокатът на Василев Константин Симеонов, който бе в студиото на Диков, разясни, че такава процедура към този момент има и единствено преди дни по видеовръзка е разпитан и е взел участие в съдено съвещание от Съединени американски щати някогашният финансов министър Симеон Дянков. Василев е бил разпитан в Белград и по дело с журналистката Соня Колтуклиева.

Преди към 6 години Пеевски и Борисов ми изпратиха медиатори, които ми обещаваха 3-годишна условна присъда, в случай че се върна в България. Дори ми се обади самият Борисов и сподели, че стои зад това предложение и го утвърждава. Той ми се обади, - разкри поредна скандална вест Василев.

Попитан от Диков дали не е записал по някакъв метод този диалог и договарянията с изпратените лица, Василев отговори, че не е полицай и сходни похвати са му непознати. Освен това разкри, че е бил заставен да се съблече по боксерки, с цел да видят пратениците от София, че няма записващи устройства по тялото.

Банкерът заяви още, че в най-скоро време ще се разбере цялата истина за „ тези “ над 200 милиона, за които прокуратурата твърдеше, че са изнесени в чували от банката. Защо би трябвало да взимам пари от някаква каса, когато имам персонални милиони, извоювани по легален път и с платени налози? Имал съм и компания с активи и съществени облаги, тъй че скоро ще научите доста забавни неща. Василев съобщи също, че се чакат неприятни вести за кръга на Пеевски от места, където депутатът е спокоен, че всичко е наред.

Преди няколко дни ми се обадиха от огромен и известен английски вестник. Разговорът ни стартира с тяхната констатация, че в в доста страни има мафия, само че в България мафията си има страна. С това факсимиле започнаха диалога – представете си какво е мнението за нас.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР