Съдът остави в ареста 18-годишния Васил Михайлов, обвинен за три

...
Съдът остави в ареста 18-годишния Васил Михайлов, обвинен за три
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста прокурорския син побойник

Съдът остави в ареста 18-годишния Васил Михайлов, упрекнат за три закононарушения, осъществени в Перник, оповестиха от прокуратурата. Той е наследник на зам. окръжния прокурор на Перник Бисер Михайлов.

Първоначално то бе притеглен към наказателна отговорност за това, че на 9 април е нанесъл телесна щета на мъж и се е заканил с ликвидиране на жена, като ѝ размахвал нож пред лицето.

Той е упрекнат и за това, че на 11 юни е нанесъл телесна щета на различен мъж. Съдът се съгласи с доводите на наблюдаващия прокурор, че има обосновано съмнение, че обвиненият е осъществил закононарушенията, за които е притеглен към наказателна отговорност, че действията са осъществени по хулигански подбуди и че има действителна заплаха той да извърши друго закононарушение.

Определението за взимане на най-тежката мярка за неотклонение предстои на обжалване пред Софийския градски съд.

Местни поданици настояват, че прокурорският наследник е пребивал редовно хора от Перник, само че от боязън пострадалите не подавали тъжби. Кметът на Перник Станислав Владимиров съобщи, че е подготвен да оглави митинги, в случай че насилието в града не бъде спряно.

Един от потърпевшите е някогашният футболист на „ Миньор ” Румен Андонов. Той е със счупена челюст и е настанен в „ Пирогов ”. Съпругата му твърди, че е атакуван от 18-годишно момче, като по думите ѝ младежът е нападал и други хора в града.

Това е причина в Перник да започва профилирана полицейска акция. Кметът на Перник Станислав Владимиров прикани органите на реда да вземат незабавни ограничения за сигурността на града и да убедят хората, че са предпазени.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР