Съдът определи най-леката мярка за неотклонение - подписка, на Григор

...
Съдът определи най-леката мярка за неотклонение - подписка, на Григор
Коментари Харесай

Пуснаха срещу подписка мъжа, заплашил министър Тагарев

Съдът дефинира най-леката мярка за неотклонение - подписка, на Григор Димов, който заплаши военния министър Тодор Тагарев. 39-годишният мъж съобщи пред съда, че съжалява за действието си.

На 3 юли вечерта военният министър Тодор Тагарев видял, че има две известия от чужд до тогава за него профил във Facebook. Едното гласяло опасност с " Нов Народен съд " поради поддръжката на държавното управление за Украйна. Другото известие било изтрито

Не е налице заплаха да се укрие, има прочут адрес в Пазарджик, уточни съдията, както и не е налице обвиненият да извърши закононарушение. От справката се вижда, че е бил осъждан и е изтърпял наказванията си до 2013 година

Реабилитиран е и следва да се възприема като неосъден. Съдът откри, че не може да извърши закононарушение при по-лека мярка, заяви Българска национална телевизия.

" Ще мреш като куче, изменник, популярност Украйна ли? Като куче без история ще мреш, нов Народен съд идва и в случай че мислиш, че ще се отървеш, грубо си се излъгал ", е написал Димов на Тагарев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР