Съдът оправда полицай за изнасилване на жена, която срещнал в

...
Съдът оправда полицай за изнасилване на жена, която срещнал в
Коментари Харесай

Полицай изнасили две жени, оправдаха го

Съдът оправда служител на реда за обезчестяване на жена, която срещнал в бара, до момента в който не бил дежурен. Освен нея против ченгето имало още едно обвиняване за обезчестяване. 

Съдебните заседатели на Вътрешния лондонски съд освободиха 30-годишния Рупард Едуардс от хипотетично обезчестяване на дамата от първия случай в Ерсом на 26 август 2022 година

Съдебните заседатели обаче не съумяха да дадат присъда и по второ обвиняване за обезчестяване, обвързвано с друга жена, с която Едуардс се срещна още веднъж в бар на 5 септември 2022 година

Едуардс плачеше на подсъдимата пейка, защото присъдата на правосъдните заседатели беше прочетена след осем часа и 22 минути разискване.

В квалифицирано изказване, обещано на полицията, Едуардс сподели, че цялата полова интензивност с първия просител е доброволна и в нито един миг тя не е показала, че не е дала единодушие, съдът по-рано я е изслушал.

Двете дами са изнасилени в рамките единствено на 11 дни, допуска се, че има и други жертви, които ги е боязън от това, че насилникът е ченге и не са подали сигнал.

Офицерът се срещна с първата хипотетична жертва в нощно излизане в Ричмънд през август предходната година. Гаврата става, откакто взимат такси до дома й.

Прокурорът Робърт Браун сподели, че дамата “си спомня целувки ” с Едуардс в бара през вечерта и те се насочиха дружно към дома в 3 часа сутринта.

Жената споделя, че е изморена, само че все пак е принудена да прави секс със мощ. Ченгето я изнасилва анално. Държи се като звяр, хапе я на всички места.



В другия случай втората жертва се съгласила да го придружи вкъщи, само че отхвърли да прави секс, защото те нямат презервативи. Тя била доста гнуслива и се страхувала от венерически заболявания.

Задоволявали се по други способи, само че когато дамата се събудила, тя с смут видяла, че пенисът на служителя на реда е във влагалището й.

Пред съда потърпевшата споделя, че била мощно изплашена от това, че насилникът й е ченге. 

Изнасилената била ужасена, боязън я било да каже на който и да е. 

Едва откакто заловили ченгето за другото обезчестяване, тя разкрила своята история. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР