Съдът одобри споразумение между Софийска районна прокуратура и защитника на

...
Съдът одобри споразумение между Софийска районна прокуратура и защитника на
Коментари Харесай

2 г. затвор за пиян мъж, набил таксиджия и отнел колата му

Съдът утвърди съглашение сред Софийска районна прокуратура и бранителя на подсъдимия В. М. за незаконно лишаване на непознато МПС с желание да го употребява, както и за кражба, оповестиха от прокуратурата.

Подсъдимият В. М. се е признал за отговорен за това, че на 28 март 2020 година към 03,00 ч. в столичния кв. " Орландовци " незаконно е лишил таксиметров автомобил на стойност 8 550 лв., благосъстоятелност на " О.С. " АД, от владението на лидера Т. Г. без негово единодушие с желание да го употребява.

Деянието е осъществено в пияно положение и за отнемането на транспортно средство В. М. е използвал мощ и заплашване. Докато се намирал в автомобила ръководен от Т. Г., подсъдимият отправил закани към лидера с думите: " Ти знаеш ли кой съм аз? ", " Ти на какъв ме правиш? ", " Ти мене на вманиачен ли ме правиш? ", след което В. М. нанесъл голям брой удари с пестник по главата и по ръцете на Т. Г. Впоследствие В. М. издърпал контактния ключ на автомобила, взел го, седнал на мястото на лидера, привел автомобила в придвижване и потеглил.

В. М. е признал виновността си и за това, че от таксито е взел мобилен телефон и други движимости, на обща стойност на 513 лв., благосъстоятелност на Т. Г.

С определение на Софийски областен съд на подсъдимия В. М. е наложено наказване " отнемане от независимост " за период от две години, което ще бъде изтърпяно при първичен непоколебим режим.

Споразумението не предстои на обжалване и има последствията на влезнала в действие неоправдателна присъда.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР