Съдът му наложи най-леката мярка за неотклонение „подписка на 25-годишния

...
Съдът му наложи най-леката мярка за неотклонение „подписка на 25-годишния
Коментари Харесай

Най-лека мярка за потрошената кола на Ситняково, майката също е виновна

Съдът му наложи най-леката мярка за неотклонение „ подписка " на 25-годишния Георги Георгиев, упрекнат в безчинство и разваляне на колата на майката с децата, която опита да мине през блокадата на бул. " Ситняково ", заяви NOVA. Първоначално мъжът бе пуснат под гаранция от 500 лева Според съда шофьорката също било в нарушаване.

На първа инстанция магистратите показаха, че дейностите на Георги не са изключително дръзки и цинични. Но през днешния ден те не споделиха това мнение и дефинираха, че действието се отличава с изключителна смелост, защото обвиненият е блъскал автомобила, счупил е предното му стъкло, отправял е и обидни думи към дамата.

Има данни доктор Елена Мицева да е направила транспортно закононарушение, а и проверяващите би трябвало да извърнат внимание на това, оповестиха съдиите от Софийския градски съд.

На днешното съвещание прокуратурата изиска гаранцията на Георги Георгиев да бъде доказана, само че магистратите оповестиха, че той е с ниски приходи и чисто досие, макар че е вандалствал, по тази причина го пуснаха против " подписка ". Представен бе и трудов контракт, както и длъжностната му характерност.

Решението е дефинитивно.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР