Съдът казва поправка Артекс има. Така Войслав Тодоров от инициативния

...
Съдът казва поправка Артекс има. Така Войслав Тодоров от инициативния
Коментари Харесай

Апартамент гейт осребрен от съда, според протестиращите в Лозенец

Съдът споделя корекция Артекс има. Така Войслав Тодоров от инициативния комитет Лозенец разяснява пред Нова телевизия анулираното прекъсване на строителството на постройката на Артекс в квартала.

Искаме тълкувателно решение на съда поправката Артекс има ли назад деяние, настоя той.

По думите му ДНСК не са защитавали по никакъв метод тезата, че разрешението за градеж е изтекло.

ДНСК би трябвало да се снабди с нов началник, счита Тодоров. Настоящият нямал потенциала да се бори за ползите си. Той желае да се апелира на първа инстанция решението на Върховен административен съд.

Адвокат Никола Вапцаров чака мнението на Следствен отдел към окръжна прокуратура, както и на премиера Бойко Борисов.

Съдът осребрява Апартамент гейт, безапелационен бе той. Вапцаров е уверен, че борбата би трябвало да бъде доведена до край.

Ще продължим да се съпротивляваме, тъй като битката е безмилостно жестока, битката, както споделят е епична, посочи той. Не се гаси туй що не гасне, безапелационен бе Никола Вапцаров.

Припомняме, че през вчерашния ден стана ясно, че Административният съд анулира заповедта за прекъсване на градежа " Златен век " на компания " Артекс ". През юли бе обявено, че градежът е единствено замразен.

На 6 април от " Артекс " изпратиха позиция до медиите, в която обявиха, че преустановяват градежа на " Златен век ", съобразявайки се с разпореждането на министър-председателя.

Строителната компания " Артекс " се озова в центъра на абсурда с жилищата на властта на преференциални цени. Оказа се, че хора от властта са купували жилища от компанията на цени, няколко пъти по-ниски от пазарните такива. /nova tv
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР