Съдът е пуснал помориеца Марчо Марков на свобода. Това стана

...
Съдът е пуснал помориеца Марчо Марков на свобода. Това стана
Коментари Харесай

Пуснаха Марчо Сървайвъра на свобода

Съдът е пуснал помориеца Марчо Марков на независимост. Това стана ясно в сряда на делото против Божидар Кузманов-Божо Кравата и групата му.

Марков, който стана прочут от риалити шоуто „ Сървайвър “, е обвиняем като участник в бандата на Кравата.

В началото на съвещанието в спецсъда адвокатката му Мариана Тодорова отсъстваше. Марков обаче разгласи, че няма проблем, тъй като към този момент е с изменена мярка за неотклонение. „ С парична гаранция съм. Нямам срещу да съм без юрист “, добави той.

Съдията го попита каква му е гаранцията, а той отговори, че е 2000 лева

Малко по-късно юрист Тодорова се появи, като даже бе посрещната с целувка от подопечния й в съда.

Пред „ Флагман “ тя сподели, че мярката на Марков е била изменена преди няколко седмици. Адвокатката напомни, че по делото против групата на Кравата той е без мярка за неотклонение.

Заседанието в сряда се проточи до късен следобяд, като в един миг Мариана Тодорова понечи да си потегля. Съдията й изясни, че би трябвало да желае позволение, с цел да бъде освободена. Тодорова се подсмихна и съблюдава процедурата, като помоли да напусне поради „ длъжностен ангажимент “.

„ Ще го проверим този длъжностен ангажимент “, отвърна на смешка съдията Стоян Тонев. В последна сметка Марчо Сървайвъра остана да се брани самичък в съда.

Иначе новоопределената му парична гаранция от 2000 лева е обвързвана с друго дело – за проведена незаконна група за изнудване, работила на територията на Перник и Кюстендил. По този случай Марчо Марков бе задържан през ноември м.г. и лежа в ареста няколко месеца. През февруари му понижиха мярката на „ домакински арест “, а в този момент към този момент е на независимост с парична гаранция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР