Съдът е отменил заповедта за задържане на адвокат Минчо Спасов,

...
Съдът е отменил заповедта за задържане на адвокат Минчо Спасов,
Коментари Харесай

Адв. Минчо Спасов за Жандармерията: Оказа се, че те не само крадат, но и лъжат

Съдът е отменил заповедта за задържане на юрист Минчо Спасов, като осъди Столична дирекция на вътрешните работи да му заплати 400 лв.. Това показа самият юрист пред Люба Кулезич в нейното предаване ''Честно казано с Люба Кулезич'', което се излъчва по ТВ Евроком.

Припомняме ви, че Спасов бе арестуван на 20 юли т. година поради обвиняването, че съзнателно е спрял метрото. Тогава юристът престоя часове наред в Първо районно ръководство.

Минчо Спасов изясни и за исковата молба на охранителна компания „ Делта гард “ против него. Той подсети, че по време на различен от митингите, мегафонът му е бил откраднат от Жандармерията. " Оказа се, че те освен крадат, само че и лъжат. Обади ми се техен шеф, ще му спестя името, който сподели, че неговите момчета са намерили някакъв мегафон. Поканиха ме да отида да си го взема. Аз, несъмнено, не отидох. Те ми го донесоха мощно обезпокоени ", добави юристът.

Той се закани да съди обществения министър Деница Сачева за думите ѝ, че 60 служители на реда са ранени по време на митингите.

Целия диалог на Люба Кулезич с адв. Минчо Спасов можете да изгледате след 53:44 във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР