Съдът е одобрил споразумение, сключено между Районна прокуратура – Благоевград

...
Съдът е одобрил споразумение, сключено между Районна прокуратура – Благоевград
Коментари Харесай

Мъж напсува и ритна два пъти полицай пред църква в Благоевград

Съдът е одобрил съглашение, подписано сред Районна прокуратура – Благоевград и отбраната на подсъдимия З.Ч., упрекнат за осъществено от него закононарушение по член 325, алинея 2, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс.

На 18.04.2020 година, на православен празник, пред черква „ Свети Никола “, в гр. Благоевград, подсъдимият Ч. направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред. Той отправил непристойни изрази по отношение на полицейски чиновници и при последвалото задържане оказал опозиция на органите на реда.

Освен това, заплашвал, че „ ще ги пребие “ и нанесъл два удара с крайник на един от служителите на реда. Деянието се отличава с извънреден цинизъм при жестоко неуважение на откритите порядки при изискванията на епидемиологичната конюнктура и напътствията на органите на реда.

Подсъдимият З.Ч. се е признал за отговорен за осъщественото от него закононарушение и се е съгласил да му бъде наложено наказване „ пробация “ за период от 10 месеца. Той е длъжен да се явява при пробационен чиновник три пъти седмично и да постави безплатен труд в интерес на обществото в размер на 200 часа.

61-годишен към служител на реда: Ще свършиш като някогашния си шеф, който си отпътува. Имам точните хора, които да те посетят

Определението на съда има последствията на влезнала в действие присъда, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР