Съдът даде ход на делото за регистрация на партия Българско

...
Съдът даде ход на делото за регистрация на партия Българско
Коментари Харесай

Съдът даде ход за регистрация на партията на Васил Божков

Съдът даде ход на делото за регистрация на партия " Българско лято " на обвинения хазартен необут Васил Божков , заяви Българска национална телевизия. В правосъдна зала стана ясно, че Учредителното заседание е извършено по скайп и прокуратурата пледира, че липсват годни доказателства, че описаните учредители в реалност са участвали на събранието. Прокурорът възрази още, че доста ЕГН-та да задрасквани и поправени.

Според прокуратурата емблемата на партията прилича тази на Българския монетен двор, както и на енергийна напитка. Събраните подписи на учредители на партията са над 3200, при изисквани по закон 2500.

Съдът отхвърли настояването на прокуратурата за експертизи на онлайн съвещанието и на непокътнатия знак. Прие обаче, че би трябвало да се извърши инспекция през ГРАО на листата на учредителите.
 Васил Божков може и да се кандидатира за Народно събрание,
Васил Божков може и да се кандидатира за Народно събрание, " в случай че партията реши "

Бизнесменът желал да отърве българският народ

Адвокат Еленков изиска съдът да се произнесе с протоколно решение. Прокуратурата възрази, че не са осъществяване условията на Закона за регистрация.

Припомняме, за регистрация в Софийския градски съд на 13 януари.

Преди дни обаче стана ясно, че за 5 февруари, защото представител на прокуратурата не е бил известен в законовия период за датата на съвещанието.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР