Съдът даде ход на делото на Кирил Петков срещу Бойко

...
Съдът даде ход на делото на Кирил Петков срещу Бойко
Коментари Харесай

Съдът даде ход на делото на Кирил Петков срещу Бойко Борисов

Съдът даде ход на делото на Кирил Петков против Бойко Борисов. Защитата на водача на ГЕРБ изиска производството да бъде прекъснато защото Кирил Петков и неговият юрист не са били в залата при започване на съвещанието. Съдът отхвърли това искане с претекста, че двамата са били.в правосъдната зала когато е оповестено началото на делото.
Прочетете още
Адвокатите на Борисов желаеха отказ на ръководителя на правосъдния състав с претекст, че той не е неутрален, защото арбитър Веселина Няголова и юрист Стоян Мадин, бранител на Кирил Петков, са били сътрудници в СРП и СРС и също така са били в " близки връзки ". Адвокатите на Борисов се позоваха на голям брой изявления в разнообразни електронни уеб сайтове, съобщи Българска национална телевизия.

Допълнително юристите на водача на ГЕРБ означиха, че юрист Стоян Мадин е конституиран като бранител на Кирил Петков измежду като делото към този момент е било разпределено на арбитър Веселина Няголова. По други каузи Кирил Петков бил представляван от други юристи, а не от Стоян Мадин.

Адвокатите на Борисов акцентираха и голословно определение по делото, в което не били разискали възраженията на отбраната, само че пък били обсъждани възражения, които не са изтъквани.

Адвокат Менков се стимулира и с обстоятелството, че при започване на правосъдното съвещание арбитър Няголова е отбелязала, че е правилно частния ищец за бъде изчакан, защото Кирил Петков давал изявление и за това не е в залата. Менков риторично запита от къде съда знае, че Петков приказва с публицисти пред постройката.

Адвокат Мадин се опълчи на настояването за отказ с аргумента, че изявленията, които са мотив за настояването били " полицейски мемоари ".

Кирил Петков не изчака решението на арбитър Веселина Няголова дали ще си направи отказ и напусна постройката на Софийския областен съд. Преди да излезе той разяснява: " Г-н Борисов го няма, тъй като го е боязън да застане пред един същински арбитър ". Според Петков " краката на лъжата са къси и това се потвърждава в правосъдната зала ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР