Съдържателите на рестобара 1920 са дали всичко от себе си,

...
Съдържателите на рестобара 1920 са дали всичко от себе си,
Коментари Харесай

И ДА, И НЕ! 1920: фюжън – добре, но ако може без провинциализми - slava.bg

Съдържателите на рестобара 1920 са дали всичко от себе си, с цел да създадат едно прелестно място. Взели са добър образец за дизайн от Спагети Кичън, поставили са едни големи витрини, които да отворят другояче не по този начин огромното помещение, изискали са едно автентично меню.

Целият този фюжън добре. Но тук е се намесил човешкият фактор. Започваме от личния състав – не може в полупразно заведение да ви местят от маса с 4 на маса с 8 места, тъй като сте я запълвали. Не може по-късно повече от 15 минути и след 3 повиквания да благоволят да ви вземат поръчката.

И след това да се постанова да отделите още много време, с цел да си поискате и да си получите сметката. Докато в близост се шляят 5 келнери, обслужващи по маса и половина на човек. Всъщност – може, само че не при претенциите и обвързваните с тях цени на 1920. Второ, не може в меню с немного позиции, да липсват неща, когато клиентът ги изиска, и то от челото в листата.

Всъщност – може, само че не и при претенциите и цените на 1920. И нещо наложително за София, което ужасно издава провинциалността: в този град всички споделяме на сандвича с кайма „ принцеса”, а не „ странджанка”, както някой вътрешен зложелател на притежателя я е вписал в менюто, тъй като несъмнено по този начин споделят по родния завършек на въпросния скришен сътрудник.

То всичко може, само че не при претенциите само че 1920 и при цена на принцесата от 8,50 лева Изобщо, какво вършат странджанки, без друго наврени сред американски палачинки с шоколадов муси милфой, до чай и кафе от марката на виенското гурме Майнл, Юлиус Майнл? Българската крафтбира Баси кефа за 6,50 лева върви някак повече в този подтекст.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР