Съдържание, предоставено от Bankrate.com. New York Post и нейните партньори

...
Съдържание, предоставено от Bankrate.com. New York Post и нейните партньори
Коментари Харесай

Разбиране на ГПР на кредитна карта: Неговото въздействие и как да го минимизираме

Съдържание, предоставено от Bankrate.com. New York Post и нейните сътрудници по наличие печелят обезщетения от дъщерните компании, които се демонстрират по-долу. Това наличие не включва всички налични финансови предложения и компенсацията може да повлияе на това по какъв начин и къде се демонстрират връзките в наличието.

Дълговете по кредитните карти се покачиха до нови върхове — общите салда доближиха 1,13 трилиона $ в края на 2023 година Средният баланс по кредитни карти беше 6 501 щатски $.

Ако имате баланс и вършиме единствено минимални заплащания, дългът ви може да излезе отвън надзор заради годишния % на картата (ГПР). Въпреки че този сюжет е обезпокоителен, разбирането на ГПР на кредитната карта може да ви помогне да избегнете или преодолеете дълга.

Ето всичко, което би трябвало да знаете за ГПР на кредитната карта, в това число какво съставлява, по какъв начин се пресмята и въздействието му върху салдото ви. Също по този начин ще предоставим препоръки за минимизиране на лихвените пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР