Съдържание:Какво всъщност управлява Меркурий? Как да си помогнем? Не подписвайте

...
Съдържание:Какво всъщност управлява Меркурий? Как да си помогнем? Не подписвайте
Коментари Харесай

Какво е забранено да се прави при ретрограден Меркурий

Съдържание:

Какво в действителност ръководи Меркурий? Как да си помогнем? Не подписвайте никакви договориНе започвайте нова работаСрещиПокупкиРомантични връзки  Какво е неразрешено да се прави при назадничав Меркурий

Успоредно с пълнолунието във Водолей на 10 септември стартира и интервал на назадничав Меркурий, който ще продължи до 2 октомври.

Този назадничав Меркурий! Направо ни побърква при всяко свое появяване. Изнервени сме, все нещо не ни върви като хората.

Какво в действителност ръководи Меркурий?

Меркурий дава отговор за интелигентността, мозъка, паметта и положителната връзка. Това значи, че неговото въздействие е тъкмо в тези области.

В частност той има резултат върху вашето другарство, върху паметта и умствените ви функционалности. В световен мащаб може да оказва въздействие върху търговията, превоза, компютрите и телефоните. По време на назадничав Меркурий може да имате недоразумения с сътрудници и другари, подбудени от недобра връзка.

Как да си помогнем?

Добре е по време на назадничав Меркурий да не вършиме някои неща, които биха донесли отрицателни последици след себе си тъкмо в този интервал.

Не подписвайте никакви контракти

 Ретрограден Меркурий

Добра концепция е да внимавате със сключването на каквито и да било контракти. Възможно е да пропуснете някои дребни елементи, които да ви донесат проблеми. А може и да не разберете изцяло нещо по време на договаряния за нов контракт или работа.

Не започвайте нова работа

Не е добра концепция да стартирате каквото и да било начинание по време на назадничав Меркурий. Вероятността то да се провали е огромна.

Това се отнася както за нова работа, по този начин и за нови планове, по които желаете да работите. Много е допустимо, когато излезете от ретроградния Меркурий, да откриете, че те не са това, което сте си мислили или за което сте се договорили.

Срещи

 Забрани по време на назадничав Меркурий

Насрочването на значими персонални или бизнес срещи също би трябвало да се заобикаля. Много по-вероятно е да предизвикате недоразумения с нещо казано от вас или да не разберете какво тъкмо ви се изяснява.

Покупки

Избягвайте да купувате техника, кола или каквато и да било друга огромна покупка със сериозна инвестиция. Това, което може да очаквате, е голям брой недостатъци, да не приказваме, че нищо няма да работи като хората.

Романтични връзки

 Не започвайте връзка при назадничав Меркурий

При ретроградния Меркурий не е целесъобразно да стартирате нова връзка, да се сгодявате или да се дамите. Малко евентуално е връзката ви да просъществува.

Най-добрият съвет е да прегледате всичко свършено досега или да довършите започнатото. Преместете всичко значимо, което ви следва, и го направете, откакто този интервал завърши. Ще бъдете доста по-успешни.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР