Съдържание:Как да избера най-добрия овлажнител за въздух Снимка: asundermeier /

...
Съдържание:Как да избера най-добрия овлажнител за въздух Снимка: asundermeier /
Коментари Харесай

Как да изберем правилия овлажнител за въздух

Съдържание:

Как да избера най-хубавия овлажнител за въздух  Как да изберем правилия овлажнител за въздух Снимка: asundermeier / pixabay.com‹›  Мини прахосмукачка за кола - 12V Практичен аксесоар за вашия дом:Мини прахосмукачка за кола - 12V22.00 лева.Виж ››

Мръсният въздух е един от главните врагове, както на нашето здравословно положение, по този начин и на нашето психическо положение. Друга щета предизвиква и застоялият въздух вкъщи. Липсата на задоволително влага предизвиква дискомфорт, затруднено дишане, незадоволителна хидратация и други

Затова е значимо да овлажняваме помещението, в което прекарваме по-голямата част от времето.

Съществуват старомодни способи като слагане на цветя в стаята, съдове с вода или слагане на прането в помещението. Благодарение на актуалната технология обаче към този момент има новаторски апарат за тази задача, а точно овлажнител за въздух.

Как да избера най-хубавия овлажнител за въздух

Ето какво би трябвало да знаете за него и по какъв начин да изберете верния. На пазара се оферират разнообразни типове овлажнители:

- овлажнител с топла пара;

- ултразвуков овлажнител;

- роторен овлажнител;

- конзолен овлажнител и други

Всеки от тях има редица преимущества и специфични функционалности, които го вършат характерен по отношение на останалите типове.

Затова е добре преди покупка, да проучите всеки тип и по своя преценка да закупите този, който ви се коства най-подходящ. Препоръчително е да си вземете овлажнител, който има вграден влагомер. Това е значимо изискване, защото ще ви помогне да контролирате степента на мокрота в помещението.

Ако сте фамилни и имате деца в семейството, то подобаващият овлажнител за вас е роторният. Той работи, като употребява въртящи дискове, които заместват топлината и изпаряват вместо нея водата.

В случай на деца в помещението, е целесъобразно да избягвате овлажнителя с топла пара. Той работи, като употребява електричеството, с цел да са сътвори пара, която да охлади. По този метод обаче се основава риск от изгаряне на кожата и това не е по никакъв начин безвредно за деца.

Най-подходящият овлажнител би трябвало да ви подсигурява улеснение. Затова е добре да закупите подобен, който има контейнер, вместващ 3-4 литра вода. Той е извънредно удобен, защото устоя на работа от 10-12 часа и може да работят през нощта.

Също по този начин е значимо да изберете устройство, което разполага с функционалността нощен режим или спокоен режим. По този метод ще избегнете шума, който овлажнителят излъчва. Още един значим съвет за закупуването на този апарат е енергийната мощ.

Препоръчително е да си вземете по-скъп овлажнител, само че за сметка на това по-енергоспестяващ. Тук би трябвало да имате поради, че това устройство ще работи през дълъг интервал от време, по тази причина е належащо да бъде икономично.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР