Съдържание:Директен разговор очи в очиТотално игнориранеПодходете с ирония Има безброй

...
Съдържание:Директен разговор очи в очиТотално игнориранеПодходете с ирония Има безброй
Коментари Харесай

Как да се справим с властна тъща?

Съдържание:

Директен диалог очи в очиТотално игнориранеПодходете с подигравка  Как да се оправим с властна тъща?

Има безчет вицове, свързани с властна свекърва или тъща. И то ненапразно. Тук обаче ще се опитаме да ви подскажем по какъв начин можете да се справите с властна тъща.

Директен диалог очи в очи

Диалогът е верния метод за метод към всяка обстановка. Защото в действителност постоянно е по-добре да проведем диалог очи в очи, в сравнение с да бягаме от проблемите си.

Проведете диалог с властната тъща като напълно искрено ѝ кажете, че не възнамерявате да откликвате на всички нейни прищявки и капризи. Да, с ненаситност ще ѝ се притечете на помощ, ако тя има потребност, само че нищо повече.

Тотално игнориране

 Властна тъща

Да, дръжте се възпитано и учтиво с майката на обичаната си, само че пък не забравяйте, че не сте женени за тъщата, а за щерка ѝ. Това значи, че въобще не е належащо да търпите неприятен звук от нейна страна или пък да вършите всичко, което тя ви подреди. Едно е да ѝ помагате с тежките пазарски чанти и напълно друго да ѝ масажирате ходилата. Игнориране е остроумен метод за справяне с властната тъща и освен.

Подходете с подигравка

При неизбежните нареждания, минали към този момент в заповеди от страна на властната ви тъща, вие се пробвайте да я иронизирате, като постоянно си оставяте една отворена малка врата, че това в действителност не е подигравка, а единствено и само смешка. Особено в случай че вашата брачна половинка чуе мненията, ориентирани към личната ѝ майка.

Така, в случай че тъщата изиска неотложно да се отзовете в ролята си на водач, тъй като тя закъснява с часа си за маникюр или педикюр, можете да ѝ отговорите, че не можете, тъй като самият вие чакате да ви изсъхне лака на ноктите. Това естествено, е единствено нагледно казано.

Но е реалност, че иронията ви би стреснала най-малко леко тъщата, а когато тя се оплаче на жена ви (това неизбежно ще се случи), вие ще можете да се отбраните казвайки, че единствено сте се шегували.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР