Съдържание:Диагностика на преждевременна еякулацияДиагностичните критерии за ранна еякулация са прости

...
Съдържание:Диагностика на преждевременна еякулацияДиагностичните критерии за ранна еякулация са прости
Коментари Харесай

Помощ! Имам проблеми с еякулацията

Съдържание:

Диагностика на преждевременна еякулацияДиагностичните критерии за ранна еякулация са елементарни  проблеми с еякулацията ‹›  Загряващи пластири при болки и контузии Препоръчано за теб:Загряващи пластири при болки и травми20.00 лева.Виж ››

Често срещан признак на полова дисфункция при мъжете е преждевременната еякулация. Този мъжки проблем се среща от време на време при 15-20% от мъжете. Границите сред нормата и патологията на времето на половия акт не са безспорни и културно избрани.

Преждевременната еякулация се случва, когато даже при минимална полова стимулация еякулацията настава рано и сътрудникът няма време да получи наслаждение, което води до напрежение и спорове в общуването.

Мъжете изпитват възприятие на изтощение, обезверение в силата си. Мъжете заместват казуса и дамите могат да изгубят интерес към секса, а в случай че мъжът стартира да управлява себе си и еякулацията си, тогава последователно може да се появи еректилна дисфункция.

Може да се разграничат огромен брой психогенни аргументи за преждевременна еякулация: смущаващи черти на личността, редки полови контакти, избирателност, атмосфера и др.

За да се изключат органичните аргументи, е належащо да се организира проучване с ултразвук на простатата, да се консултирате с уролог, невролог и да се диагностицирате вярно.

Диагностика на преждевременна еякулация

Преждевременната еякулация е един от най-често срещаните мъжки проблеми. Около 25% от мъжете имат известна степен на компликация при опит да управляват еякулацията. 35% от мъжете оповестяват, че оргазмът им е прекомерно ранен и биха желали да удължат времето на половия акт. Днес няма общоприето определение за преждевременна еякулация. Границата сред нормата и патологията е условна и се дефинира, inter alia, от културни фактори.

Според преобладаващото мнение, половото разстройство би трябвало да се смята за такова в случаи, при които даже при минимална стимулация еякулацията на мъжа настава неотложно и той е изцяло некадърен да управлява процеса на еякулация, вследствие на което сътрудникът не получава задоволство и поражда взаимно отчаяние и неодобрение.

 мъж със полова дисфункция

Диагностичните критерии за ранна еякулация са елементарни:

Еякулацията се случва с най-малкото полово стимулиране преди навлизане на пениса, по време или директно след проникването. Преждевременната еякулация не е обвързвана с действието на каквито и да било фармакологични медикаменти.

Поради обстоятелството, че мъжете постоянно изпитват оргазъм, дълго време, даже с признаци на преждевременна еякулация, те може да не търсят помощ, макар че изпитват напрежение и неустановеност. В такава обстановка сътрудниците им страдат от ден на ден и повече, споровете и взаимните искания последователно се натрупват.

На този декор могат да се появят вторични полови разстройства при дамите - полово омерзение и аноргазмия. Когато мъжът осъзнае казуса, изслуша мнението или рецензията на колегата и стартира умишлено да управлява еякулацията, той става доста обезпокоителен, под напрежение и заплеснат от полов контакт. В резултат на това пораждат проблеми с ерекцията, ускорява се порочния цикъл, което последователно води до образуването на тревожния синдром на очакване за крах.

Несъмнено не може да се подценен органичните аргументи за преждевременна еякулация - болести на простатната жлеза, мозъчни дисфункции, черепно-мозъчна контузия, перинатална патология. Ако еякулацията има психогенен темперамент, тогава тя има свои отличителни черти, които се дефинират по време на сексологичен обзор при среща с сексолог, психотерапевт.

По време на прегледа е значимо неврологичното проучване, изключването на възпалителния урогенитален развой, в това число простатит, ултразвук на простатата, психодиагностика, ЯМР.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР