Съд във Флорида намери за виновна китайката, която беше арестувана

...
Съд във Флорида намери за виновна китайката, която беше арестувана
Коментари Харесай

Осъдиха китайка, проникнала с лъжа в имението на Доналд Тръмп във Флорида

Съд във Флорида откри за отговорна китайката, която беше задържана в имението на Доналд Тръмп в Слънчевия щат през март, съобщи БГНЕС, базирайки се на BBC.
Престъплението ѝ е лъжлива информация, предоставена на федерален сътрудник. За това може да ѝ бъде дадена присъда до 6 години затвор, като размера на наказването ще бъде избран през ноември.
33-годишната Юцзин Чжан беше арестувана в лобито на първокласния комплекс Мар-а-Лаго, откакто излъгала, че идва за среща на Организация на обединените нации. Служители я пуснали да влезе, само че по-късно един от тях, който знаел, че срещата е отсрочена, алармирал защитата на президента и Чжан била задържана.
Когато я задържали се оказало, че китайката носи два паспорта, компютър, четири мобилни телефона и други електронни устройства. Информацията, че на един от телефоните е имало злотворен програмен продукт беше опровергана от чиновниците, задържали китайката.
По време на правосъдното съвещание имаше необикновени моменти. Въпреки рекомендациите на съдията, Чжан уволни служебния си бранител и се защитаваше сама в съда. Тя очевидно се затрудняваше да приказва британски, а прокуратурата я упрекна, че симулира.
" Отидох в Мар-а-Лаго на посещаване. Не съм направила нищо нелегално, благодаря за вниманието ", сподели китайката пред съда.
Когато я задържали на 30 март, чиновниците чули най-малко няколко версии от Чжан за какво е пристигнала и какво желае. Тя даже споделила, че просто е отивала да поплува в басейна, макар че не били открити бански или други плувни такъми измежду движимостите ѝ.
Прокуратурата посочи, че срещата на Организация на обединените нации също не е правдоподобно опрощение, тъй като на един от телефоните на Чжан имало SMS-и от уредниците, които ѝ казвали, че срещата се анулира. Тя получила тези известия още преди да тръгне от Китай за Съединени американски щати. " Лъгала е наред, с цел да влезе в имението ", сподели прокурора Роланд Гарсия.
Въпреки неоправдателната присъда, остава неразбираемо каква е била задачата на Юцзин Чжан.
През този уикенд Доналд Тръмп е бил отседнал в Мар-а-Лаго, само че по време на ареста е бил на друго място.
Китай съвсем не разяснява случая, като представителят на китайското външно министерство един път отговори на журналистически въпрос и назова свързването на Юцзин Чжан с държавното управление в Китай " смехотворно ". " Съединените щати са доста подозрителни в последно време. Някои американци могат да станат писатели на фантастика ", сподели представителят Хуа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР