Съд в Съединените щати предяви обвинения в рекет и убийства

...
Съд в Съединените щати предяви обвинения в рекет и убийства
Коментари Харесай

Десетки членове на една от най-жестоките банди в Лос Анджелис отиват на съд

Съд в Съединените щати предяви обвинявания в рекет и убийства на 22-ма членове на бандата MS-13 (Мара Салватруча) за поредност от брутални убийства в Лос Анджелис, оповестява БГНЕС, базирайки се на USA Today.
Говорейки за казуса с престъпността измежду незаконните мигранти, американският президент Доналд Тръмп непрекъснато дава за образец тъкмо активността на MS-13 като една от главните закани за американското общество.
Според следствието, обвинените, които са били арестувани предишния уикенд, са измежду най-жестоките убийци на групата, тероризираща града. Обвинението е издигнато върху седем закононарушения, в които обвинените са отвлекли жертвите си и са ги умъртвили, употребявайки бейзболни бухалки или хладно оръжие.
В един от случаите нападателите са отвлекли член на конкурентна тайфа, единствено тъй като е изтрил графити с името на MS-13. Жертвата е била посечена с мачете. Тялото е било разчленено, а сърцето изтръгнато от гърдите, след което останките са били захвърлени в каньон край града.
Асистентът за връзка на ФБР в Лос Анджелис Пол Делакорт назова закононарушението " ликвидиране със средновековна свирепост ". " Не сме срещали такова равнище на свирепост, обвързвано даже с MS-13 в Южна Калифорния ", сподели той пред публицисти.
От 22-ма арестувани, 19 са незаконно в Съединени американски щати. Всички, с изключение на двама, към момента не са навършили 24 години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР