Съд в Ню Йорк нареди на 30-годишен мъж да се

...
Съд в Ню Йорк нареди на 30-годишен мъж да се
Коментари Харесай

Американска двойка осъди 30-годишния си син да се изнесе от дома им

Съд в Ню Йорк подреди на 30-годишен мъж да се изнесе от вкъщи на родителите си, откакто те заведоха и завоюваха дело против него.

Майкъл Ротондо изясни пред съдията, че е наясно с желанието на родителите си най-сетне да напусне родния дом, само че настоя, че като член на фамилията има право на още 6 месеца престой. Съдия Доналд Грийнууд от Върховния съд на щата Ню Йорк обаче отхвърли молбата му.

Родителите Марк и Кристина Ротондо се принудили да се извърнат към съда откакто няколко техни предложения за непринудено овакантяване, в които предложили пари и друга помощ, били пренебрегнати. Двойката упорства синът им да си откри работа и да реалокира раздрънкания си Фолксваген Пасат от двора им.

Майкъл Ротондо съобщи, че ще апелира. В правосъдната зала той даже влезе в 30-минутен спор със арбитър Грийнууд, аргументирайки позицията си с обстоятелството, че заема единствено една стая в дома на родителите си, съвсем не приказва с тях и към момента не е подготвен да го напусне.

В последна сметка, съдията разпореди на юриста на родителите да изготви нова заповед за изпъждане, а бранителят даде обещание, че ще даде на младия мъж рационално време да напусне.



Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР