Съд в Лос Анджелис задължи Анджелина Джоли да даде повече

...
Съд в Лос Анджелис задължи Анджелина Джоли да даде повече
Коментари Харесай

Съдът: Отсъствието на Брад Пит е вредно за децата

Съд в Лос Анджелис задължи Анджелина Джоли да даде повече достъп до децата на Брат Пит, с който са в бракоразвод, заяви в. "Дейли мейл ", представен от Българска телеграфна агенция.

Четиридесет и три годишната актриса, която държи попечителството над децата, ще би трябвало да разреши на своя брачен партньор и сътрудник да ги вижда постоянно, до момента в който тя снима продължението на "Господарката на злото " това лято във Англия.

Според съда отсъствието на татко им би било нездравословно за Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Вивиен и Нокс. Съдията счита, че децата са в сигурност с Пит, а мощната връзка с родителите е от съдбоносно значение за всяко едно от тях.

Най-голямото от децата - Мадокс, което е на 16 години, ще може да избере какъв брой време да прекарва с родителите си. Това право му се дава поради възрастта му.

Съдът постанови също, че Анджелина Джоли ще би трябвало да даде на Брат Пит телефонния номер на всяко от децата, с цел да може той да им се обажда и да им написа, без контрола на актрисата.

Следващото чуване на двойката в бракоразвод ще е на 13 август.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР