Съд в Лос Анджелис задължи Анджелина Джоли да даде повече

...
Съд в Лос Анджелис задължи Анджелина Джоли да даде повече
Коментари Харесай

Нов обрат: Може да отнемат децата на Анджелина Джоли?

Съд в Лос Анджелис задължи Анджелина Джоли да даде повече достъп до децата на Брад Пит, а противоположен случай те могат да ѝ бъдат отнети, заяви в. "Дейли мейл ".

43-годишната актриса, която държи попечителството над децата, ще би трябвало да разреши на своя брачен партньор и сътрудник да ги вижда постоянно, до момента в който тя снима продължението на "Господарката на злото " това лято във Англия.

Divorce Judge Warns Angelina Jolie To Stop ‘Harmful’ Treatment Of Kids Or Lose Custody To Ex-Husband Brad Pitt https://t.co/UGhjPNT8i4 pic.twitter.com/Lwb9Xm93FG
— Faith Family America (@FaithFamilyUSA) June 14, 2018
Според съда отсъствието на татко им би било нездравословно за Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Вивиен и Нокс. Съдията счита, че децата са в сигурност с Пит, а мощната връзка с родителите е от съдбоносно значение за всяко едно от тях.

Най-голямото от децата – 16-годишният Мадокс, ще може да избере какъв брой време да прекарва с родителите си. Това право му се дава поради възрастта му.

Judge orders Angelina Jolie to allow children more time with Brad Pitt as they will suffer harm not seeing him. Fail to do so & children may be removed from her care to Brad’s. https://t.co/gYlXWFLzds via @MailOnline #divorce #ParentalAlienation? pic.twitter.com/ai0Nz5xXcl
— Focus Mediation Ltd (@Focus_Mediation) June 13, 2018
Съдът постанови също, че Анджелина Джоли ще би трябвало да даде на Брад Пит телефонния номер на всяко от децата, с цел да може той да им се обажда и да им написа без контрола на актрисата.

Следващото чуване на двойката в бракоразвод ще е на 13 август.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР