Съд в Колорадо осъди 31-годишния Брок Франклин на 472 години

...
Съд в Колорадо осъди 31-годишния Брок Франклин на 472 години
Коментари Харесай

Челен опит: Произнесоха най-тежката в историята на САЩ присъда срещу сводник – 472 години

Съд в Колорадо осъди 31-годишния Брок Франклин на 472 години отнемане от независимост за похищение на дами и девойки и принуждаването им да проституират, оповестява CBS Denver. Това е най-суровото наказване за търговия с хора в историята на Съединените щати.


Франклин бе приет за отговорен за 30 закононарушения. Мъжът управлявал формация, продаваща хора в полово иго. Защитата изиска 96 години, обвиняването пък 616. В края на краищата прокуратурата остана задоволена от решението на съда.



" Такова наказване значи, че в Колорадо няма да се помиряваме с сходно принуждение над хора, " сподели формалният представител на обвиняването Джанет Дрейк.



По данни на следствието мъжът принуждавал физически дами и девойки да работят като проститутки, давал им опиати и ги принуждавал да встъпват с него в интимна непосредственост. Всичките жертви работили в локални хотели.

" Вие не можете да си визиите по какъв начин поради него сме страдали аз и другите дами, " споделила в хода на делото една от жертвите. " Но аз оживях - в този момент съм свободна от принуждение. Надявам се, че той в никакъв случай няма да излезе от пандиза! "

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР