Съд в американския щат Алабама осъди на 615 години затвор

...
Съд в американския щат Алабама осъди на 615 години затвор
Коментари Харесай

Прокурор се разплака по време на дело, в което осъдиха мъж на 6 века затвор

Съд в американския щат Алабама осъди на 615 години затвор мъж, упрекнат в осъществяването на блудничество по отношение на пет девойки под 16-годишна възраст. Американски медии оповестяват, че решението на съдията против 35-годишния Рейвън Смит е било такова, с цел да бъде обезсмислено вероятно негово предварително освобождение.

Въпреки откровеното разкайване на насилника съдията ни минимум не се е поколебал да постанови вековното наказване на мъжа.

,,Когато работиш по сходни каузи, в които са забъркани деца и то на такава възраст, няма по какъв начин да не се поддадеш на страстите и да не се запиташ през какво са минали, изключително когато към този момент си ги опознал в известна степен’’, съобщи регионалният прокурор по делото, който в един миг от процеса не е сдържал сълзите си и се разплакал, до момента в който запознавал съда с елементи от осъществените закононарушения на подсъдимия.

,,Това е една обективна присъда и гаранция, че този човек няма да допре повече ничие дете’’, показа след делото една от майките на измъчваните девойки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР