Съчетаването на хоум офис в планината и ски ваканция привлича

...
Съчетаването на хоум офис в планината и ски ваканция привлича
Коментари Харесай

Хоум офисът в планината - все по-предпочитан

Съчетаването на хоум офис в планината и ски почивка притегля от ден на ден туристи в изискванията на пандемия, осведоми Станислав Вангелов, уредник на годишни лагери в Пампорово и Чепеларе.

Скиорски преходи в планината, посрещане на изгрева по пистите в Пампорово са част от новите занимания за "онлайн туристите ", предава Нова тв.

" "Пантене " са по този начин наречените преходите със ски поради употребяваната екипировка, включваща специфични автомати за ските, известни като панти. Това е остаряла технология, позната в Алпите ", изяснява Станислав Вангелов.

"Автоматите панти разрешават на алпийските ски да се употребяват и за преходи, стигайки с тях до връх Снежанка или Орфеевите скали, след което туристите се спускат по пистите.

По този метод скиорите съчетават красивата панорама от познати местности в Пампорово и преходи без потребност от лифтове. Ски "пантенето " минава единствено по писти, тъй че се заобикаля рисковото каране през необработени зони ", безапелационни са уредниците.

Компютърни и медийни експерти, мениджъри, представители на свободни специалности са преобладаваща част от "лаптопаджийските " лагерници в Пампорово.

Съгласно противоепидемичните ограничения за съблюдаване на дистанцията, те са или самостоятелни туристи, или фамилии на ски офис почивка. Част от тях идват с кемпери, откакто през тази година към този момент е обезпечена и зона за престой на мобилните жилища.

Екипирани с "панти " и челници за осветление на маршрута по снежното трасе, работещите скиори от лагера могат да бъдат видяни и заран рано по пистите. Всяка събота до края на ски сезона се провежда посрещане на изгрева на пистите, прецизират от офиса в Пампорово.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР