Съчетанията ни вече са доста добра изработени. По време на

...
Съчетанията ни вече са доста добра изработени. По време на
Коментари Харесай

Симона Дянкова: Европейското е най-важното ни състезание за полусезона


„ Съчетанията ни към този момент са много добра направени. По време на съревнование към този момент е въпрос на душeвност, защото напрежението оказва своето въздействие. Мисля обаче, че се представихме сносно на последните надпревари “. Това съобщи капитанката на ансамбъла ни по художествена гимнастика Симона Дянкова, откакто грациите бяха наградени за тим на месец април, съобщи кореспондент на БГНЕС. Тимът ни в състав Симона Дянкова, Елена Бинева, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Стефани Кирякова показва страхотна форма в последните надпревари от Световната купа и изцяло справедливо взе наградата.

„ След броени дни отпътуваме за Европейското състезание в Гуадалахара. Това несъмнено е най-важното ни съревнование за този полусезон и се надявам да се представим добре. Целите ни са да си покажем съчетанията по метода, по който го вършим всеки ден на подготовка “, разяснява още Дянкова. Именно в испанския град се организира и последното издание на Световната купа, където възпитаничките на Весела Димитрова завоюваха два златни и един сребърен орден.

„ Залата е доста добра, макар че имахме известни проблеми с тавана, защото уредите ни се сливаха с него и не ги виждахме добре. Затова сменихме цвета на въжетата и в този момент този проблем няма да го има. Определено това беше много прочувствено съревнование, защото на трибуните имаше доста българи. Освен това и локалната аудитория ни хареса доста и за нас бе наслаждение да играем там. Надявам се да се представим по същия метод и на Европейското, съобщи Симона, която показа и усещанията си от положението на тимовете на Русия и Беларус, които напоследък се показват под упованията. „ Нямахме опция да ги гледаме, само че по оценките разбрахме, че са позволили съществени неточности. Надявам се, че и те бързо ще оправят проблемите си със състава, с цел да могат да се показват на равнище на Европейското.

В Гуадалахара ансамбълът ни още веднъж ще е в състав Симона Дянкова, Елена Бинева, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Стефани Кирякова, защото Теодора Александрова продължава да се възвръща от контузията в стъпалото. „ Възстановяването ми върви доста добре. До края на месеца ще бъда в оптимална форма и се надявам след Европейското към този момент да стартира да упражнявам пълноценно, съобщи Алексадрова.

На нейно място още веднъж ще се изяви Стефани Кирякова, която към този момент записа няколко участия с отбора.

„ Вече се усещам доста добре в тима, макар че първоначално ми бе мъчно, само че това е обикновено. Трябвахме 1-2 седмици, с цел да привикна с девойките и да привикна да играя на мястото на Теди. Мисля обаче, че към този момент няма детайл, който да не ми се получава и оттук нататък всичко ще зависи от душeвността и това да си оказваме помощ една на друга “, съобщи Стефани. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР