Събраните средства от маратона, който е част от глобалната инициатива

...
Събраните средства от маратона, който е част от глобалната инициатива
Коментари Харесай

Ивет Лалова се включи в благотворителния мини маратон на Алианц България

Събраните средства от маратона, който е част от световната самодейност Allianz World Run, ще бъдат дарени за планове на SOS Детски селища

Националната и европейска шампионка по лека атлетика Ивет Лалова се включи в благотворителния мини маратон на Алианц България, който се организира през вчерашния ден в Борисовата градина в София. В самодейността се включиха над 90 участници, фенове на спорта и чиновници на компанията. Събитието е част от световната акция Allianz World Run, в която компанията подарява средства за планове на SOS Детски селища за всеки изминат километър.
Първо място в благотворителното събитие завоюва Ахмед Ахмед, който сграбчи премия спортна екипировка и смарт фитнес гривна. Страхотни награди получиха и останалите участници в бягането като фитнес тракъри, спортни бутилки за вода и тениски.
" Благодарим от сърце на всички, които се включиха в благотворителния ни маратон, част от световната самодейност Allianz World Run, и демонстрираха съпричастност към нашата идея. Интересът към събитието за следващ път потвърди, че в България има дейни хора, които са подготвени да застанат зад значими начинания. Като обществено виновна компания, която си слага за цел да подкрепя обществото, ще продължаваме да поддържаме нуждаещи се деца от целия свят, насърчавайки здравословния метод на живот. През 2017 година чиновниците на Алианц изминаха 1.37 млн. км и събраха половин милион $. Сигурен съм, че тази година резултатите ще бъдат още по-впечатляващи ", сподели Александър Проценко, ръководител на Изпълнителния комитет на Алианц България.
Международната акция Allianz World Run се организира за трета поредна година, като сплотява милиони хора по света в построяването на един по-добър свят за децата от SOS Детски селища. До този миг Allianz World Run се провежда единствено измежду чиновници на компанията в интервал от 90 дни, в които те засичат физическата си интензивност посредством мобилно приложение. С всеки километър се усилва и сумата, която Алианц подарява, като до този миг за 2018 година са изминати над 908 000 км. През 2017 година чиновниците на Алианц изминаха 1.37 млн. км и събраха половин милион $.
" За мен беше чест да вземам участие в самодейност като Allianz World Run. Щастлива съм, че дружно с всички участници в мини маратона доказахме, че всяка крачка има значение за подобряването на живота на нуждаещи се деца от целия свят. Призовавам всички фенове на спорта и хората с идея да се включат в акцията, с цел да затвърдим позицията си на дейна и съпричастна нация ", показа Ивет Лалова.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР