Събраните средства от благотворителната инициатива са за лечението на болни

...
Събраните средства от благотворителната инициатива са за лечението на болни
Коментари Харесай

Тържественият концерт на "Българската Коледа" ще събере на една сцена музиканти, танцьори, спортисти, актьори и журналисти

Събраните средства от благотворителната самодейност са за лекуването на заболели деца и закупуване на високотехнологична здравна инсталация

Концертът на 17-ото издание на благотворителната самодейност " Българската Коледа " ще се организира през днешния ден от 20.00 часа в Народния спектакъл " Иван Вазов ", под патронажа на президента Румен Радев и брачната половинка му. Събитието ще бъде излъчено директно по Нова телевизия, Българското национално радио и Българска национална телевизия Свят.

Тазгодишното издание на самодейността ще събере средства за лекуването на деца и ще обезпечи високотехнологична здравна инсталация за диагностика, лекуване и рехабилитация.

Тази година спектакълът се осъществя от екипa на " Dream Team Productions ". Oт сцената на Народния спектакъл изявени български музиканти, танцьори, спортисти, артисти и публицисти ще поддържат благородната идея.

Наум Шопов и Петър Милошев ще бъдат водещи на спектакъла " Българската Коледа ", а в благотворителния концерт ще вземат присъединяване известните български реализатори Миро, Орлин Горанов, Графа, Любо Киров, Люси Дяковска, Фондацията, Теодосий Спасов, Веско Ешкенази, Виктория Георгиева, Печенката и Деси Тодорова, Еделина Кънева, танцьорите Джорджия Кънчева и Антон Кандауров, вокална група Бон-Бон, Детски хор на Българското национално радио и солисти от " Северняшки отбор " Плевен.

Актрисата Диана Димитрова, певицата Поли Генова, актьорите от Народния спектакъл - Деян и Дарин Ангелови, Бойка Велкова, Радина Кърджилова и шефът на театъра Мариус Донкин, доктор Неделя Щонова и Националният отбор по художествена гимнастика също ще са измежду покровителите, които ще призоват за съпричастност и поддръжка.

По време на концерта ще бъдат разказани историите на деца, чието лекуване и рехабилитация се поддържат от благотворителната самодейност.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР