Събраните материали по делото срещу бившия директор на Булгаргаз Николай

...
Събраните материали по делото срещу бившия директор на Булгаргаз Николай
Коментари Харесай

Прокуратурата допълни делото, по което беше разпитван Николай Павлов

Събраните материали по делото против някогашния шеф на " Булгаргаз " Николай Павлов , ведно с журналистическите публикации са изпратени на Софийска градска прокуратура (СГП). Това се е случило през днешния ден, осведомят от пресцентъра на ВКП.

СГП неведнъж е уведомила българската общност, че л по следено от СГП досъдебно произвеждане със подобен предмет на този в предоставените изявления, свързани с него.
 За 8 от листата на Петков и служби, и данъчни нямат данни и не знаели нищо
За 8 от листата на Петков и служби, и данъчни нямат данни и не знаели нищо

Прокуратурата изяснява, че не й е обвързване да разкрива закононарушения

Разследването по случая, добил социална известност като делото " Булгаргаз " продължава под надзора на СГП. Същото е формирано от проверяващ служител на реда от Главна дирекция " Национална полиция " (ГДНП) на 28.01.2022 година с разпит на очевидец за две закононарушения: за това, че през м. декември 2021 година длъжностно лице от " Булгаргаз " ЕАД умишлено сключило неизгодна договорка, от която е произлязла забележителна щета и за това, че в интервала 26.03.2020 година - 13.12.2021 година длъжностно лице от КЕВР не е изпълнило служебните си отговорности за да аргументи другиму щета и от това са могли да настъпят немаловажни нездравословни последствия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР