Събрани от различни държави, вярващи в различни неща, но обединени

...
Събрани от различни държави, вярващи в различни неща, но обединени
Коментари Харесай

Невяна Владинова проведе мотивационна среща преди Световното по художествена гимнастика

Събрани от разнообразни страни, вярващи в разнообразни неща, само че обединени от любовта си към художествената гимнастика, в " Арена Армеец " по концепция на посланика на 39-ото Световно състезание по художествена гимнастика - Невяна Владинова се организира мотивационна среща.

Специални посетители на мотивационна среща бяха президента на Техническия комитет към ФИГ - Ноха Абу Шабана и представителя на спортистите Сияна Василева. Специално послание към всички събрали се изпрати и президентът на ФИГ - Моринари Ватанабе.

" Това е Световно състезание и тук сте най-хубавите в художествената гимнастика и най-хубавите в страните си. Да сме най-хубави за тях е също толкоз хубаво, едвам сме най-хубави в тях! Това оставя диря и не отминава. За страдание малко хора помнят кой какви и какъв брой медала има, само че помнят кой какво чувство е оставил и продължава да оставя в тях – с държанието си, с образеца си, с посланията си ", стартира Владинова, представена от уеб страницата на федерацията по гимнастика.

Доказателство за тези думи бе същинското обединяване сред гимнастички и управителни органи. Събрани в кръг, всяка разказваше историята и пътя, по който е предходна и продължава да минава, с цел да стигне до върха.

" Художествената гимнастика е късметлийка да има президент на Търговска колегия в лицето на Ноха Абу Шабана ", показа Невяна Владинова за президента на Търговска колегия, която даде и старт на обединяването с историята ѝ за пътя дотук.

" Нека не оставяме хората да си спомнят за нас, дано приказват за нас, за спорта ни като обществен феномен, като една сигурна застраховка за доста по-добро през днешния ден и по-велико на следващия ден ", с тези думи приключи срещата.

Световното състезание по художествена гимнастика ще се организира от 14 до 18 септември и ще се излъчва по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР