Събрахте несъбираемото. Ние не сме ходили да молим Възраждане да

...
Събрахте несъбираемото. Ние не сме ходили да молим Възраждане да
Коментари Харесай

Любен Дилов към ПП: Събрахте несъбираемото

Събрахте несъбираемото. Ние не сме ходили да молим " Възраждане " да се подписва. Вие го направихте. Каквото вършиме на себе си го вършиме!

Това съобщи националният представител от ПГ на ГЕРБ-СДС Любен Дилов, обръщайки се към " Продължаваме промяната " по време на дебата за предварителната оставка на Никола Минчев.

От трибуната Дилов насочи няколко въпроса, без да желае отговор: Това не е ли първият български парламент, в който опозицията няма своя комисия? Това не е ли първият български парламент, в който нито една комисия не е свършила никаква работа? Това не е ли първият български парламент, в който има най-лошата законодателна история, откогато съществува новият български парламент от 1990 година насам?

Според Дилов това би трябвало да е задоволително съображение, с цел да бъде извършен този диалог. „ И други почтени мъже са били сваляни от този пост, не по отношение на личностите им - Стефан Савов, Огнян Герджиков, Димитър Главчев. Обаче вие като че ли не разбирате, че този избор през днешния ден и това гласоподаване през днешния ден не е толкоз обременено от формалните аргументи, а от цялата политика, която беше последните 6 месеца в тази зала “, сподели Дилов във връзка с желаната оставка на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев.

„ И да, аз съм склонен с вас, че днешното гласоподаване ще бъде и оценка на това, което сме свършили всички дружно – съпротива и ръководещи, само че главната виновност е вашата “, обърна се той към депутатите от ръководещата коалиция.

Според него точно тяхна е главната виновност за всичко това, което се случва. " Постоянни обиди, заклеймявания - какъв брой пъти тук бяхме наречени " мафия ". Аз мафия ли съм, господин Гюров. Аз съм мафията, по този начин ли? Добре, докажете го “, сподели в умозаключение Любен Дилов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР