Събрахме се преди два дена и решихме, че няма да

...
Събрахме се преди два дена и решихме, че няма да
Коментари Харесай

Емил Коларов: Държавата абдикира и се отказа от ваксинацията 

Събрахме се преди два дни и взехме решение, че няма да се съблюдават ограниченията, както и видяхме, че не се съблюдават, тъй като за нас това е 100% дискриминационна, незаконосъобразна и антиваксърска заповед, тъй като ни принудиха да си имунизираме личния състав, да работим със зелени документи както ние, по този начин и нашите клиенти, които ни посещават, и в същия този миг постановиха и ограничавания и рестрикции още веднъж единствено и само на нас. Това сподели за Sofia24.bg Емил Коларов, ръководител на Сдружението на заведенията в България.

Рестрикциите през последните две години се постановяваха единствено и само върху нашия отрасъл. И от момента, в който ние работим, от към 3 месеца, със зелените документи, още веднъж съвсем единствено ние като обекти, се постановат още веднъж ограничавания на нас, което ние не може да си го разбираем. Държавата за следващ път абдикира и се отхвърли, съгласно нас, от имунизацията, тъй като действително няма по какъв начин да накараш който и да е към този момент да се имунизира в случай, че всички видяха, че тези, които се имунизираха биват осъдени първи.

Във връзка с оповестените през днешния ден ограничения за Пловдив, които ще влязат в действие от понеделник, 31 януари, Коларов съобщи изрично, че заведенията ще са съпричастни с дейностите на сътрудниците си от София.

Вчера имаше митинг в Стара Загора. Всички браншови организации са на тази позиция, която гласи, че изрично не сме съгласни с тази заповед и нямаме планове да я съблюдаваме.

От РЗИ обикалят, постановат санкции, само че ние ще съдим страната за нанесени вреди, за уронване на престижа, за пропуснати изгоди. Като е по този начин, по този начин ще бъде.

Емил Коларов съобщи, че сигурно ще има и нови протестни събития, само че за момента митинга им ще бъде този - неспазване на ограниченията, наложени от страната.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР