Съботният слънчев ден в морския курорт Свети Влас се оказа

...
Съботният слънчев ден в морския курорт Свети Влас се оказа
Коментари Харесай

Вики от село Левуново никога няма да забрави тази почивка на Свети Влас

Съботният безоблачен ден в морския курорт Свети Влас се оказа най-вълнуващият в живота за Асен Герчев от санданското село Склаве и обичаната му Венета Милушева, която е от село Левуново, написа struma.bg.

Те са от година дружно и Асен Герчев решил да изненада обичаната си, като й предложи годежен пръстен, до момента в който са на отмора на Българското Черноморие. Емоционалното събитие се състояло завчера по обяд, когато влюбената двойка дружно с техни другари навлезли с водни колела в намерено море наоколо до курорта Св. Влас. Групата от Санданско се разделила, като мъжете се събрали на едното водно колело, а дамите на другото. В непредвиден за Вени миг другари на Асен събрали двете лодки, с цел да може годеникът да преплува до лодката на дамите и да падне на колене на лодката пред Венета, предлагайки й да стане негова законна брачна половинка. Тя останала без мирис от изненада, само че бързо се съвзела и извикала мощно „ да “ под аплодисментите на присъстващите.

Двамата влюбени неотдавна се върнали от отмора в Германия, където работят родителите на Вени, тя също бе на гурбет в Германия, само че се прибра, с цел да е с обичания.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР