Съботният ден беше празничен за шведското кралско семейство - принцеса

...
Съботният ден беше празничен за шведското кралско семейство - принцеса
Коментари Харесай

Кралско кръщене: принцеса София и принц Карл Филип от Швеция отбелязаха празника на третото си дете

Съботният ден беше празничен за шведското кралско семейство - принцеса София и принц Карл Филип отпразнуваха кръщенето на третия си наследник – принц Джулиан , в параклиса на двореца Дротнингхолм в столицата Стокхолм.

Двете по-големи деца на двойката, 5-годишният принц Александър и 3-годишният принц Габриел , също участваха на церемонията, предават от.





Към петчленното семейство се причислиха родителите на принц Карл Филип, крал Карл Густав и кралица Силвия, сестрите му - принцеса Виктория и принцеса Мадлен , дружно със своите съпрузи.

За кръщенето си принц Джулиан беше облечен в бяла рокля , която е в фамилията от десетилетия и носена от татко му по време на неговото лично кръщение.

Mайката на принц Джулиан - принцеса София, изглеждаше прелестно в бяла рокля Etro с флорални претекстове. Акцент във визията, който придаваше деликатност, бе дългата бяла панделка в косата ѝ .

 шведско кралско семейство Getty

Принц Джулиан Херберт Фолке, херцог на Халланд, се роди на 26 март тази година и стана седмият подред кандидат за шведския трон . Четиримесечното бебе е осмият внук на шведския крал Густав и кралица Силия, както и първият без купа Кралско височество .

Промени от 2019 година разпореждат, че децата на Карл Филип и София, както и тези на принцеса Мадлен и брачният партньор ѝ Кристофър О'Нийл, няма да се възползват от сходно звание. Към тях няма да има упования за извършване на отговорности, предоставени от президента, когато пораснат.



Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР