Съботни спектакли от 16 часа е новото предложение за ученици

...
Съботни спектакли от 16 часа е новото предложение за ученици
Коментари Харесай

„Сцена фамилия“ привлича ученици на театър и опера

Съботни спектакли от 16 часа е новото предложение за възпитаници на ТМПЦ Варна, държавна такса „ Стоян Бъчваров “ и Държавна опера Варна. Идеята „Сцена фамилия“  дава опция на младите фенове да посещават спектакли в един по-ранен час, без да се постанова да търсят подписи на родителите си за вечерните представления.

Първият спектакъл“Сън“ предходната седмица препълни залата с деца от разнообразни варненски учебни заведения, в това число детските спортни клубове и школи по фехтовка и плуване. Не липсваха и родители. Феите и другите приказни герои се снимаха след спектакъла с младите фенове. „Сън“ от Магда Борисова е най-новата режисура на Варненския трагичен спектакъл, с която тя завоюва преди време състезанието на театъра за детска драматургия, а премиерните спектакли през предишния месец безусловно очароваха дребни и огромни, припомниха от пресцентъра на ТМПЦ Варна.

Режисьорът Стоян Радев Ге. К.  насочва към всички следната покана: „ Сън “ е театър за деца от 7 до 107, наложителен за възрастни! Един театър за възрастни от 7 до 107, целесъобразен за деца! “. Той ще се играе още веднъж на 14 и 28 октомври. „Сцена фамилия“ е на напълно промоционални цени- 5 лв. за училищен билет и 12 лв. за семейство от четирима.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР